İzmir Havadis

Başkan Sengel, Mardin’den çocukları ağırladı

KENTİ GEZEN, SELÇUK PAMUCAK SAHİLİ’NDE KEYİFLİ VAKİT GEÇİREN ÇOCUKLAR, BELEDİYE BAŞKANI FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL İLE DE BİR ARAYA GELDİ.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Başkan Sengel, Mardin’den çocukları ağırladı
69 views
10 Ağustos 2021 - 16:10
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Nusaybin Çocuk Gelişim Merkezi’nde eğitim gören 35 çocuk, bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında İzmir’in Selçuk ilçesine geldi. Kenti gezen, Selçuk Pamucak Sahili’nde keyifli vakit geçiren çocuklar, Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile de bir araya geldi.

Mardin’in Nusaybin ilçesindeki Çocuk Gelişim Merkezi’nde, spor ve müzik alanlarında eğitim alan terör mağduru 5-16 yaş arası 35 çocuğun Selçuk gezisinde ilk durağı Pamucak Sahili oldu. Pamucak Sahili’nde denizin ve güneşin tadını çıkaran çocuklar, Efes Tarlası Yaşam Köyü’nü ve Selçuk Efes Kent Belleği’ni ziyaret etti.

Mardinli çocuklar, Selçuk gezilerini Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’i ziyaret ederek noktaladı. Çocuklarla sohbet eden Başkan Sengel, Mardinli çocukların ziyaretinden duyduğum mutluluğunu, “Bin 496 km var aramızda. Gönül bağımız bizi el ele tutuşturdu. Mardin Nusaybin’den gelen bu evlatlarımıza sahilimizi, kamp alanımızı, gönlümüzü açmışız çok mu? Belediye başkanlığının en keyifli anları; uzakları yakın etmek ve kimi imkânsızlıkları imkânlı kılmak” notuyla sosyal medya hesaplarından paylaştı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.