İzmir Havadis

Çeşme’de tatilci yoğunluğu başladı

9 GÜNLÜK KURBAN BAYRAMI TATİLİNİN BAŞLAMASINA DAKİKALAR KALA TATİLLERİNİ İZMİR’İN ÇEŞME İLÇESİNDE GEÇİRMEK İSTEYEN VATANDAŞLAR, İZMİR-ÇEŞME OTOYOLUNUN ALAÇATI GİŞELERİNDE YOĞUNLUĞA NEDEN OLDU.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Çeşme’de tatilci yoğunluğu başladı
76 views
16 Temmuz 2021 - 16:50
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasına dakikalar kala tatillerini İzmir’in Çeşme ilçesinde geçirmek isteyen vatandaşlar, İzmir-Çeşme Otoyolunun Alaçatı gişelerinde yoğunluğa neden oldu.

Tüm yurtta olduğu gibi 9 günlük Kurban Bayramı tatilini sahillerde geçirmek isteyen vatandaşlar, İzmir’de de trafikte yoğunluk oluşturdu. İzmir-Çeşme Otoyolunun Alaçatı gişelerinde normalin üzerinde bir araç yoğunluğu gözlendi.

Sıcak havaya rağmen 24 saat görevinin başında olan polis ekipleri de, tatilini Çeşme’de geçirmek isteyen vatandaşlara asayiş uygulaması yaptı. Alaçatı gişelerinde oluşturulan kapama noktasında vatandaşlara genel asayiş uygulamasının yanı sıra, Covid-19 durumları sorgulandı. Tatilcilerin araçlarına ise görevli trafik polisleri tarafından sorgulama yapıldı.

Bayramda nüfus 1,5 milyona dayanacak

Normal nüfusu 50 bin civarında olan gözde turizm noktalarından Çeşme’nin Kurban Bayramında yaklaşık 1,5 milyon kişiyi ağırlaması bekleniyor. 9 günlük bayram tatilinde ise Çeşme’deki oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.