İzmir Havadis

İzmir Büyükşehir Belediyesinden Tire’ye 3 yeni kavşak projesi

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DEVRALDIĞI TİRE ŞEHİR YOLU ÜZERİNDEKİ TRAFİK GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYACAK 3 KAVŞAK İÇİN PROJE HAZIRLADI. İKİSİ TURGUT ÖZAL BULVARI, DİĞERİ İSE İNÖNÜ BULVARI ÜZERİNDEKİ KAVŞAKLAR 2021 SONUNA KADAR HİZMETE ALINACAK.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İzmir Büyükşehir Belediyesinden Tire’ye 3 yeni kavşak projesi
53 views
20 Eylül 2021 - 12:10
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, devraldığı Tire Şehir Yolu üzerindeki trafik güvenliğini sağlayacak 3 kavşak için proje hazırladı. İkisi Turgut Özal Bulvarı, diğeri ise İnönü Bulvarı üzerindeki kavşaklar 2021 sonuna kadar hizmete alınacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tire trafiğine nefes aldıracak kavşak projeleri için düğmeye bastı. Güzergah üzerindeki inceleme sürecinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Turgut Özal Bulvarı’nın Selçuk Caddesi ile Ayasofya Caddesi kesişimi ve İnönü Bulvarı ile Gençlik Caddesi kesişimi için kavşak düzenleme projelerini hazırladı. Kavşakların dönel ada şeklinde yeniden düzenleneceği ifade edilirken, 3 kavşakta da sürüş emniyeti için sinyalizasyon sistemi uygulanacak. Önümüzdeki günlerde başlayacak imalat çalışmalarının bu yılın sonunda tamamlanacağı ifade edildi. Düzenleme yapılması planlanan ve toplam 3,8 kilometre uzunluğundaki güzergahı içeren Tire şehir geçiş yolu, geçen nisan ayında Karayolları Genel Müdürlüğü’nden İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmişti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.