İzmir Havadis

İzmir’de virajı alamayan motosiklet bariyere çarptı: 1 ölü

İZMİR’İN BORNOVA İLÇESİNDE MOTOSİKLET BARİYERLERE ÇARPTI. MEYDANA GELEN KAZADA MOTOSİKLETTE BULUNAN 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İzmir’de virajı alamayan motosiklet bariyere çarptı: 1 ölü
70 views
09 Ekim 2020 - 0:00
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İzmir’in Bornova ilçesinde motosiklet bariyerlere çarptı. Meydana gelen kazada motosiklette bulunan 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 21.00 sıralarında Mansuroğlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Sezgin A. (20) idaresindeki plakasız motosiklet, 269/16. Sokak yönünden Ankara Caddesi yan yol istikametine seyir halindeyken sürücünün virajı alamaması nedeniyle demir bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle Sezgin A. ile motosiklette yolcu olarak bulunan Murat Muharrem Dursun yola savruldu. Kazayı gören diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın olduğu yere gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Murat Muharrem Dursun’un başını demir bariyerlere vurduğu ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada hafif yaralanan ve ayakta tedavi olan motosiklet sürücüsü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Murat Muharrem Dursun’un cansız bedeni, savcı tarafından gerçekleştirilen incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.