İzmir Havadis

Markette bıçaklı dehşet: 1 ağır yaralı

İZMİR’İN BUCA İLÇESİNDE BİR ZİNCİR MARKETE GİREN KİŞİ, ÖNCEDEN HUSUMETLİ OLDUĞU ÖNE SÜRÜLEN MARKET MÜDÜRÜNÜ BIÇAKLA YARALADI.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Markette bıçaklı dehşet: 1 ağır yaralı
90 views
23 Temmuz 2021 - 13:10
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İzmir’in Buca ilçesinde bir zincir markete giren şahıs, önceden husumetli olduğu öne sürülen market müdürünü bıçakla yaraladı. Bir çalışanı da evine kadar bıçakla kovalayan şüpheli, kısa süre sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 10.00 sıralarında Kuruçeşme Mahallesi Hoca Ahmed Yesevi Caddesi üzerinde bulunan bir zincir markette meydana geldi. İddiaya göre R.Y., önceden husumetli oldukları öne sürülen market müdürü Levent Y.’nin (27) çalıştığı zincir markete gelerek kendisiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine R.Y., yanında getirdiği bıçakla Levent Y.’ye saldırdı. Bıçak darbeleriyle market müdürü yere yığılırken, bıçaklı saldırgan bu kez diğer market çalışanı Rıdvan E.’ye saldırmak istedi. Bıçaklı saldırganın kovaladığı Rıdvan E., yakındaki evine sığınarak kapıyı kilitledi. Olayda bıçakla yaralanan market müdürü Levent Y. ise sağlık ekipleri tarafından Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı. Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kaçan şüpheli polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Bıçaklı saldırının yaşandığı yerde polis ekipleri ve Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.