İzmir Havadis

Yılın ilk durağı Çaltılıdere Mahallesi

ALİAĞA BELEDİYESİ EKİPLERİNİN YENİ YILDAKİ İLK DURAĞI ÇALTILIDERE MAHALLESİ OLDU.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Yılın ilk durağı Çaltılıdere Mahallesi
72 views
12 Ocak 2021 - 17:30
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İzmir’in Aliağa ilçesinde 2020 yılında yoğunlukla sürdürülen kırsal mahallelerdeki temizlik, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları 2021’de devam edecek. Çakmaklı, Horozgediği, Bozköy, Aşağı Şehitkemal, Yukarı Şehitkemal, Samurlu, Güzelhisar, Çıtak, Uzunhasanlar, Karakuzu, Karaköy Mahallelerinde çalışmalarını tamamlayan Aliağa Belediyesi ekiplerinin yeni yıldaki ilk durağı Çaltılıdere Mahallesi oldu.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın talimatlarıyla kırsal mahallelerdeki çalışmalarına aralıksız devam eden Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program dahilinde çalışmalarına Çaltılıdere Mahallesinde devam ediyor. Ekipler; temizlik, ağaç budama, ot biçme, ova yollarının açılması, oyun parklarının bakımı gibi çeşitli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ise mahalle içerisinde 2 bin 550 metrekarelik kilit taş döşendi.

Muhtar Yoldaş: “Çalışmalardan çok memnunuz”

Çaltılıdere Mahallesi Muhtarı Şenol Yoldaş, “Aliağa Belediyemiz, mahallemizde çevre düzenlemesi yapıyor. Oyun parklarımız boyanıyor. Kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Mesire alanımızın çevresi düzenleniyor. Yollarımıza kilit parke ve bordür taşı döşendi. Çaltılıdere halkımız yapılan bu çalışmalardan çok memnun oluyor. Belediyemizin mahallemizdeki çalışmaları devam ediyor, yapılması gereken çalışmalar sırasıyla yapılıyor. Mahallemizde yapılan çalışmalardan dolayı Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.