İzmir Havadis

ÖTO ile Ziraat Bankası arasında tedarik zinciri anlaşması

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI BAŞKANI RIFAT ERİŞ İLE ZİRAAT BANKASI İZMİR 3. BÖLGE YÖNETİCİSİ FATİH ŞAHAN, ÖDEMİŞ VE ÇEVRE İLÇELERİN BANKA ŞUBE YÖNETİCİLERİ ODA BİNASINDA BİR ARAYA GELDİ.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
ÖTO ile Ziraat Bankası arasında tedarik zinciri anlaşması
104 views
18 Aralık 2020 - 11:20
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ödemiş Ticaret Odası (ÖTO) ile Ziraat Bankası arasında, tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere imzalandı.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ile Ziraat Bankası İzmir 3. Bölge Yöneticisi Fatih Şahan, Ödemiş ve çevre ilçelerin banka şube yöneticileri oda binasında bir araya geldi. Taraflar arasında imzalanan protokol ile tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi” başladı.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Projenin ana amacı tedarikçi ve alıcıların banka üzerinde oluşturulan kapalı devre bir sisteme tanımlanarak, alım-satım işlemlerinin Ziraat Bankası garantörlüğünde gerçekleştirilmesi olup böylece tahsilat konusunda her iki tarafın da riski sıfıra indirilmektedir. Anlaşma ile ‘Tahsilat riskinin sıfıra indirilmesi’ ve ‘Esnek vade ve taksit imkânları ile daha fazla satış yapabilme imkânı’ sağlamayı amaçlıyoruz”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.